Okulumuz Hakkında

Verimli Ortaokulu
GÖZELİ MAH. VERİMLİ KÜME EVLERİ VERIMLI ILK OKUL VE ORTAOKUL BLOK NO 6 SİVEREK / ŞANLIURFA
05436239163
0
https://siverekverimliortaokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Akademik başarısı yüksek, etik ve estetik değerlere sahip, bilgi ve yeteneklerini kullanan, yaşam boyu öğrenen, çağına karşı sorumlu bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Mutlu, özgüvenli, başarılı, araştırmacı, sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, ekip çalışmasına yatkın, eleştirel ve yaratıcı düşünen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu üstlenen, öğrenmenin ve gelişmenin keyfine varan, öz disiplin sahibi, güçlü ve zayıf yönlerinin farkında olan, yeniliğe ve gelişime açık, başkalarının gereksinimlerine duyarlı, hak, adalet, sorumluluk, dürüstlük ve doğruluk kavramlarını ilke edinmiş, kendi kültürünü özümsemiş, farklı kültürlerin görüş ve değerlerine saygı duyan dünya insanları yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Öğretmen :6
Öğrenci :64
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :650
Öğretim Şekli :Tam Gün

Öğretim Şekli

Tam Gün

Ders Başlama ve Bitiş

08:00 - 14:10

YABANCIDIL

İngilizce

Isınma Şekli

Kaloriferli

Servis Bilgisi

Öğretmen servisimiz bulunmaktadır.

Bağlantı

Uydu İnternet (VSAT)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Siverek ilçe merkezine uzaklık 58 km Şanlıurfa il merkezine uzaklık 135 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

GÖZELİ MAHALLESİ VERİMLİ SOKAK SİVEREK ŞANLIURFA

Kontenjan Bilgileri

Okulumuzda 11 öğretmen bulunmaktadır. 5 öğretmenimiz ilkokul, 6 öğretmenimiz ise ortaokul kademesinde görev yapmaktadır.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları

Diğer Hususlar

Okulumuza ait 4 daireli lojmanımız bulunmaktadır. Lojmanlarımız öğretmenlerimizin ilçe merkezine ulaşımı olduğu için öğretmenlerimiz tarafından kullanılmamaktadır. Talep edildiği takdirde kullanılabilecek durumdadır. Okulumuzda yapılan etkinliklere ve çalışmalara sosyal medya hesabımız olan https://www.instagram.com/verimli.63/?hl=tr (instagram: verimli.63) adresinden ulaşabilirsiniz.